۱۳۹۱ خرداد ۲۲, دوشنبه

پنیر نخل به ماده ترد بخش میانی سر درخت خرما گفته می‌شود

پنیر نخل به ماده ترد، سفیدرنگ و خوردنی بخش میانی سر درخت خرما گفته می‌شود.[۱] پنیر نخل که در بوشهر غاپ نیز نامیده می‌شود[۲] شیرین است و برای دستیابی به آن معمولا سر درخت را می‌اندازند و برگ‌ها و لیف‌های دور برگ‌ها را تا رسیدن به میانه و پنیر نخل، جدا می‌کنند.  پنیر نخل در واقع ماده اولیه تشکیل تنه و برگ‌های نخل پیش از مرحله چوبی شدن است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر