۱۳۹۱ تیر ۲۶, دوشنبه

پروتئوس‌ها به صورت باسیل‌های گرم منفی

پروتئوس‌ها به صورت باسیل‌های گرم منفی، پلی مورف درای فلاژل، متحرک و هوازی وبی هوازی اختیاری هستند.  پروتئوس‌ها گلوکز را تخمیر می‌کنند ولی نمی‌توانند لاکتوز را تخمیر کنند. از خصوصیات مهم پروتئوس‌ها ایجاد سوارمینگ در سطح محیط جامد و تجزیه اوره و همچنین ایجاد SH2 می‌باشد. پروتئوس برروی محیط مک کانکی و EMB کلونی‌های لاکتوز منفی (بی رنگ) را تولید می‌کند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر